Starši, hvala za vaše zaupanje.

3. april 2018, Novice

Komaj začetek aprila 2018 je in naši tabori so sokoraj 90% zasedeni. To nam veliko pove, da nam zaupate. Z veliko otroci se bomo zopet srečali, z nekaterimi prvič. Res, komaj čakamo vsi, tako otroci, kot tudi starši.Starši in vsi ostali, lepo pozdravljeni.

Komaj začetek aprila 2018 je in naši tabori so sokoraj 90% zasedeni. To nam veliko pove, da nam zaupate. Z veliko otroci se bomo zopet srečali, z nekaterimi prvič. Res, komaj čakamo vsi, tako otroci, kot tudi starši.

Resno smo se pogovarjali o razpisu dveh rezervnih terminov za survival poletni tabor. Če bo potrebno jih bomo tudi objavili v kratkem času.

Verjamemo, da delamo spremembe pri ljudjeh, od najmlajših do malo starejših generacijah. Naša filozofija je: doživetje in ne golo preživetje. Vsaj, ko govorimo o otrocih. Na družinskem tečju, je drugače, ker so s starši, spijo v gozdu...na taboru je spet drugače.

Obljubimo, da se bomo izpopolnjevali dan za dnem, še enkrat hvala za vse povratne informacije, ki so res magične.

Hvala vsem, ki nas tudi moralno podpirate.
Več: Vse novice

Komentar

Kontakt

Ime in priimek(obvezno)
Email naslov(obvezno)
Telefonska številka(obvezno)
Sporočilo
Prepišite varnostno kodo s slike(obvezno)
* ob kliku na sliko se zgenerira nova koda
Varovanje zasebnosti
Obrazec bo poslal vaše vpisane podatke (ime, e-poštni naslov in telefonsko številko) na kontaktni naslov naše spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Za druge namene vaših podatkov ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.
Potrjujem, da sem seznanjen/a s tem in dovolim pošiljanje.