Uspešno smo zaključili 10 poletnih SURVIVAL TABOROV

3. september 2018, Novice

V jeseni, pozimi in spomladi tudi ne bomo odnehali z našim delom. Konec septembra bomo izvedli vikend tečaj za osnovnošolce in izpeljali osnovni tečaj na Blokah. Konec oktobra tradicionalno priprvljamo tudi Survival Krompirjeve Počitnice 2018.


Zdravo.

Najprej se moram zahvaliti vsem staršem, da so nam zaupali svoje otroke. Seveda gre zahvala tudi vsej ekipi naše šole (Šola preživetja Laris).

Če pogledamo nazaj, je 10 tednov minilo, kot bi mignil. Imeli smo zelo pester program za naše osnovnošolske udeležence osnovnega ali naprednega tečaja preživetja v naravi. Vsi otroci so tečaje seveda uspešno opravili. Moramo se pohvaliti, da nihče od otrok ni predčasno zapustil tabora. Vsi so domov prišli celi in zdravi.

V jeseni, pozimi in pomladi tudi ne bomo odnehali z našim delom. Konec septembra bomo izvedli vikend tečaj za osnovnošolce in izpeljali osnovni tečaj na Blokah. Konec oktobra pripravljamo tudi Survival Krompirjeve Počitnice 2018.

Datumi bodo v kratkem objavljeni na naši spletni strani.

Vabljeni k prenosu brezplačnih pripročnikov (spodaj).

Vljudno vabljeni v našo družbo. 

 

Več: Vse novice

Komentar

Kontakt

Ime in priimek(obvezno)
Email naslov(obvezno)
Telefonska številka(obvezno)
Sporočilo
Prepišite varnostno kodo s slike(obvezno)
* ob kliku na sliko se zgenerira nova koda
Varovanje zasebnosti
Obrazec bo poslal vaše vpisane podatke (ime, e-poštni naslov in telefonsko številko) na kontaktni naslov naše spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Za druge namene vaših podatkov ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.
Potrjujem, da sem seznanjen/a s tem in dovolim pošiljanje.