CELODNEVNI TEČAJ SLEDENJA LJUDEM IN ŽIVALIM

Vstopite v čarobni svet narave s tečajem, ki se prične v soboto, 15. 06. 2024 ob 10.00h in se konča ob 18.00h. Raziskujemo skrivnosti terena, medtem ko združujemo teorijo in prakso. Odkrijte, kako prepoznati, brati in slediti človeškim in živalskim stopinjam na raznolikih terenih.CELODNEVNI Tečaj branja sledi za odrasle in otroke z vključenim kosilom
 
LOKACIJA:
NORDIJSKI CENTER BLOKE
Velike Bloke 1a
1385 Nova vas
 
Biografija inštruktorice:
Kyt Lyn Walken Allsopp je predstavnica in uradna inštruktorica ameriške šole Hull’s Tracking SChool, nadzornica za boj proti krivolovu.
Od leta 2017 poučuje po Evropi. Je avtorica 5 knjig in več člankov, posvečenih temi branja odtisov.
 

Vstopite v čarobni svet sledi in narave s tečajem, ki se prične v soboto, 15. 06. 2024 ob 10.00h in se konča ob 18.00h.

Raziskujemo skrivnosti terena, medtem ko združujemo teorijo in prakso. Odkrijte, kako prepoznati, brati in slediti človeškim in živalskim stopinjam na raznolikih terenih.

Ta edinstvena disciplina nam ne le omogoča, da vzpostavimo povezavo s svojim ozemljem, temveč tudi, da ga bolje razumemo in spoštujemo. S tem tečajem se boste naučili brati gozdne poti, slediti sledem v naravi in občutiti harmonijo z okoljem.

A to ni vse! Poseben poudarek je namenjen tudi umetnosti branja lastnih stopinj v obratni smeri. Kaj storiti, če se med izletom izgubite? S temi veščinami boste postali pravi virtuoz prepoznavanja poti in navigacije v naravi.

Pridružite se nam in postanite mojster sledenja! Spoznajte gozdove, travnike in rečne bregove na popolnoma nov način. Vaša pustolovščina se začne tukaj!

Tečaj je primeren za vsakogar in vključuje izdajo certifikata o udeležbi ter vodnik v slovenskem jeziku.
 
85 € /osebo, otroci
95 € / osebo, odrasli
OB KLIKU NA TERMIN SE VAM ODPRE PRIJAVNICA


Dodatne informacije

Trajanje (dni): 1

Cena na udeleženca: 95,00€ 85,00€


Termini

* Prijave so na voljo do zapolnitve prostih mest v posameznem terminu